Good Bye 2010

Haish, sedar2 dah nak masuk tahun masihi baru :p
And I am getting older
Waaa..
Tak suka, sebab makin tua makin banyak masakla
-___-

anyway, 2010 has been a great year for me..
ada ups and down..
bla3..
tapi aku macam malas la kan nak cerita yang
baby are you down down down down..

so I nak reminiscence yang gumbira2 aja
\(>.<)/ benda paling best tahun ni mesti lah my roadtrip OZNZ.. bersama kakak ku, husband dia, and 2 children and Aina.. and thank God abang ipar ku seorang jurugambar yang hebat! these are few piccas taken masa 17 day trip tu..






sumpa tanak balik mlesia, tempat tu lawa gilaaaa, org sume frenly >.<,


then, bulan 12 haritu my abang kawin..



well, itu jelah big thang yang berlaku pada tahun 2010..
ade lagi kot, tapi aku tak ingat and malas nak taip..
ngantuk bangatttt
xD
nanti lah time tak ngantuk aku tambah lagi
kthnksbai!

more dash than cash garden variety editorial

i'm in love with this editorial for the light colours. pictures from vogue january 2011 which i have. photographed by ben weller.




















Teeth Whitening Product Reviews

Teeth Whitening Product Reviews and User Feedback

While searching for the best teeth whitening product you will surely come across a variety of different teeth whitening solutions ranging from gels, trays and strips. All of which are highly effective treatments for whitening teeth, however there is a wealth of different brands and products all with similar teeth whitening claims.

We have complied a list of numerous teeth whitening products which have received positive user feedback while proven to be effective.


Crest Whitestrips Classic Review


Crest 3D Whitestrips Professional Effects Review


Crest 3D White Whitestrips Advanced Vivid Review


Crest 3D White Whitestrips Gentle Routine Review


Dentek Complete White Review


Aquafresh White Trays Review


Plus White 5 Minute Speed Whitening System Review


Plus White 5 Minute Whitening Gel Review


Perfecta Rev Whitening Kit Review


Luster 1 Hour White Review


e-Bright Tooth Whitening Accelerator Review


Platinum Dental Whitening System Review


Listerine Whitening Quick Dissolving Strips Review


Go Smile Teeth Whitening Review


Rembrandt Whitening Strips Review


Rembrandt 2 Hour White Review


iWhite Teeth Whitening Kit Review


Pola Night Whitening Review


Dr. Collins All White Bleaching System Review


Colgate Visible White Review


Nite White ACP Review


BriteSmile To Go Whitening Pen Review

Fireworks




Do you ever feel like a plastic bag
Drifting through the wind, wanting to start again?
Do you ever feel, feel so paper thin
Like a house of cards, one blow from caving in?

Do you ever feel already buried deep?
Six feet under screams but no one seems to hear a thing
Do you know that there's still a chance for you
'Cause there's a spark in you?

You just gotta ignite the light and let it shine
Just own the night like the 4th of July

'Cause baby, you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go, oh
As you shoot across the sky

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go, oh
You're gonna leave 'em falling down

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Maybe you're reason why all the doors are closed
So you could open one that leads you to the perfect road
Like a lightning bolt, your heart will blow
And when it's time, you'll know

You just gotta ignite the light and let it shine
Just own the night like the 4th of July

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go, oh
As you shoot across the sky

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go, oh
You're gonna leave 'em falling down

Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
It's always been inside of you, you, you
And now it's time to let it through

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go, oh
As you shoot across the sky

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go, oh
You're gonna leave 'em falling down

Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon



Fireworks - by Katy Perry

Fireworks



halooo...!
it's allready December 30th. Fireworks everywhere here, in Bali. menjelang tahun baru, denpasar rame dengan para penjaja kembang api dan mercon pinggir jalan untuk memeriahkan malam tahun baru yang besok.seharusnya, tapi berhubung emang orang iseng dan gak sabar pengen bikin rame, sudah seminggu sejak malam-malam di denpasar diwarnai dengan suara letusan kembang api dan mercon. apalagi, kemarin Indonesia berhasil menang di Laga kedua final piala Suzuki AFF di Gelora Bung Karno, yang mana meskipun berhasil menang dengan 2-1, tapi piala gagal diraih karena agregat gol 4-2 untuk malaysia.

kalah bukan berarti sedih, buktinya, kembang api semakin mantap berbunyi malam tanggal 29 Desember kemaren. congratulation for both Indonesia and Malaysia, though.



anyway, i only had few encounter with fireworks all my life, selain tentunya 'bertemu' dengan bebunyiannya yang bikin kaget dan memekakkan telinga :D one of them, is that night, around September 2010. Rightafter my Final Presentation in University.

It started few days before that night, when me and my friend, Mr.D cruising around jogjakarta, (yang mana sayah lupa sebenernya waktu itu ngapain, karena seharusnya sayah sedang berkutat dengan gambar-gambar tugas akhir sayah), dan tiba-tiba sayah melihat penjaja kembang api persis di depan stadion baru UNY.


"pengen maen kembang api." bisikku, "tau ga? aku belum pernah maen kembang api!"
"hahahah cupuuu!!! yok yok kapan kapan kita maenan." ajak mr. D tiba-tiba, yang tanpa tedeng aling-aling langsung aku jawab,
"Boleh banget!!! abis aku pendadaran yuk. yah yah yah? mau ya?"
"gampanggg... udah lama juga aku gak maen"


singkat cerita, beberapa jam setelah pendadaranku akhirnya selesai, aku kembali duduk berdua dengan si Mr. D. "hey, yuk kembang api malem ini!"
"oke.ketemuan dimana ni?atau mau bareng aja?kamu ke kostku dulu ya. hehehe
"oke!i'll get everyone"

Fireworks tonite. meet me at D's boardhouse

text sent to every best friend i have.


i come earlier that afternoon to find fireworks, and having chit chat with Mr.D. about 7.30 P.m everyone had gathered around his boardhouse, and we're ready to go to Alun-Alun selatan Jogja.it's about 8-10 people joined us that time. right after we arrived at the spot, kita langsung cari tempat enak buat duduk-duduk dekat tempat penjual tempura, berbagai macam gorengan.



alun-alun malam itu tidak terlalu rame karena kita datang bukan di akhir minggu, lebih tepatnya hari senin! haha! xDD siapa juga yang mau hang out senin malem di alun-alun? kecuali orang-orang pacaran yang gak kenal waktu, karena semua waktu hanya milik mereka berdua kapan pun itu :D. Para pedagang tempura, jagung bakar, dan ronde tetap setia berdagang disana buat siapapun pengunjung alun-alun yang ingin mengisi perut sambil menghabiskan waktu. Di beberapa sudut, juga terlihat para penjual kembang api juga ikut hadir memeriahkan barang jajakan di sekitar alun-alun. o iya, alun-alun selatan waktu itu juga rame dengan orang yang ingin mencoba berjalan menuju dua beringin dengan mata tertutup. konon, kalo kita berhasil, keinginan kita akan terkabulkan.

setelah sedikit insiden kunci mobil tertinggal, kami langsung bergegas membuka kemasan para kembang api yang sedari tadi sudah berteriak ingin keluar. jantungku berdegup kencang karena ini pertama kalinya beneran main kembang api langsung. Mr.D membantuku menyulut salah satu kembang api di tanganku. entah karena deg-degan atau karena angin malam itu sedang berhembus penuh semangat, kembang apiku tidak kunjung tersulut dan ternyata membuat Mr. D deg-degan juga.

"gimana siiiih? kok gak nyala-nyala?" teriakku gemas, posisiku dan Mr. D malam itu agak aneh, kami saling berusaha menyulut api, sambil badan menjauh sehingga bisa lari secepat mungkin kalau terjadi apa-apa.
"yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy!!!" teriakanku mengiringi suara desisan mesiu tersulut di kembang api, dan disusul bunyi letusan DUARRRR!
satu persatu kembang api keluar dari genggaman tanganku.
DUARR!
DUARR!
DUARR!

indah sekali melihat malam hitam dihiasi kerlipan warna-warni yang muncul silih berganti waktu itu. dengan mengembangnya kembang api, sesuatu dalam diriku rasanya ikutan mencuat keluar, ada kelegaan tersendiri, apalagi beberapa jam sebelumnya satu beban berat baru saja terlepas dari bahuku. rasanya lega!
ini baru namanya perayaan!!!


setelah sesi pertama kembang api selesai, aku dan Mr.D membuka satu lagi kembang api, dibantu teman-temanku yang lain, dan mulai 'berperang'. yeay! kembang api yang harusnya kami arahkan ke langit, waktu itu justru kami arahkan ke satu sama lain, seolah adegan di film-film Sci-fi tahun 90-an. kembang api yang mencuat dari genggaman kami seolah seperti laser yang keluar bergantian, saling menyerang satu sama lain. indah sekaligus mendebarkan. teman-temanku yang dari tadi melihat, lalu ikutan bergabung, sehingga 'perang' semakin seru.



ah, malam yang indah dan menyenangkan waktu itu. one of my best moment of my life, walaupun sebenarnya cukup getir kalau mengingat salah satu dari temanku yang datang waktu itu adalah pacarku, dan yang menemaniku sepanjang malam dan membuatku senang bukan kepalang justru Mr.D.
whatever, it's still beautiful! the fireworks, i mean... ^______________^


so, happy new year everyone! wish you a better year ever after.


aura

paramore blog post

to vent about paramore, i'm writing a big post on the band. all this shit started on twitter that josh had left and he's started a blog stating what was really going on.
no wonder us fans are fucking angry and want answers. two founding members are now gone.
paramore can't still be a band after this. heaven forbid. 4 years of my life loving this amazing band, i feel like i've been lied to.
so many fans are going to turn their back on hayley now.
i could rant all day about this whole messy situation.
as i mentioned in my previous blog, i don't blame hayley at all in any way because i don't think you can hate a band when they split up. that's not my thing, it's not me and i hate doing that.
the whole paramore thing is bullshit. i'm thinking it would be better if they went their own ways.
paramore will continue to be my favourite band and i'm continuing listening to them. yes at first i was like what the fuck because i didn't expect it to happen but i'm dealing with all this somehow. been reading VOGUE.
it's actually really amazing and i'm loving all the editorials. seriously stunning stuff. i am blogging them on this blog soon so watch this space.
rant about paramore over.
i've found some nice photos of the band. new year's eve tomorrow which means i'm filming my new year's eve vlog.
enjoy the paramore pics, see you all in 2011.


























































































 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2