Blogging 101

Di sini hambe nak menetapkan beberapa guideline utk menulis blog hambe..

1. Dalam blog x boleh kutuk siape2.. Sama mcm dlm dunia sebenar.. be nice to people.. Menyampah macamana pun, x perlu lah nk sebar dalam blog.. sebab u'll never know who'll read it..Treat people the way you wanna be treated.. Karma's only a bitch if u are, too.. :)

2. Tak perlu lah ckp pasal feeling sgt.. Yeah, terutama nya bila sedang emo.. haish, mcm2 keluar.. the best way is to type it all out, then 'save as draft' :) i did it a lot.. yelah, kadang2 kite akan regret ape yg kte tulis.. like, what was i thinking.. sebenarnya bende x de pape..tp kte besar2 kan.. dah post nnt baru la terhegeh hegeh nak delete balik..

3. Be as informative as possible.. x salah nak buat post2 bodoh.. name pun blog sendiri kan, suka hatilah nk bebel ape pun.. tapi better kalau ada pengetahuan dlm blog tu..yalah, xde lah buang masa sape2 yg baca x dapat ape2.. p/s: the capital of Spain is Madrid.. :p just cause..

4. Kalau boleh tulis lah bahasa inggeris.. saje.. boleh improve your writing skills.. grammar.. lg 1 klu ade mahluk halus dari eropah tersesat ke blog anda, at least dia paham.. (which in my case, xde pon :D)

5. No bragging allowed. Yeah. Anything narcissistic-ish is no good.. xperlu lah letak gambar yg ade unsur2 menunjuk.. klu informative x pe.. klu baru beli anak gajah harge 5juta pun x perlu nk tunjuk2 sgt.. tunjuk sikit x ape :p

6. Make it interesting.. kalau harini makan nasi lauk ayam. x yah la post.. x menarik pon.. xde org nak tahu..

7. Tak nak lah tulis pasal relationship.. nnt ble org tu dah takde, agak menyedihkan ble terbaca balik post2 tentang dia.. nuff said..
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2