Azi vs Gravity



Dear gravity, I'm glad that Sir Isaac Newton discovered you some days ago. Tapi, kenapa kah kau dengki sangat pada aku. Yeah, I know, itu mmg tujuan kau dicipta. To keep us all attached to the ground.

Tapi..tapi!! of all the places kau nak membuktikan theory tu, why would you ever choose dekat Mid Valley, in front of berbelas pasang mata.. -___- and lagi best, time aku tengah jalan sorang2.. kalau ada membe boleh gak tolong cover ke, tolong gelak kan pun ok lagi.. Tak pun boleh la aku tuduh dia tolak aku. Yalah, angin takde, tibe2 aku menyembah bumi kan.

Well sebenarnya aku saja nak test power lutut aku ni.. Dulu pernah jatuh lagi teruk time main futsal kat matrix. Parut pun dah hilang. Sekarang dah ade parut baru. Yelah, parut tu kan aksesori wanita gak kan. Macam tattoo. Except its ugly. And takda motif. Tima kasih.
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2