Review lagi

Haha..
so, I watched this malay movie. Yeah, to those who know me well, I seldom watch cerita melayu unless.. I wanted to.. Okay. Aku tengok satu cerita ni..agak famous lah I guess, sebab semua house mates da tengok.. So i start tengok last week. And semalam baru sampai habis. No. Cerita tu bukan besiri. Its a movie -__-

Macam ni.. awal2 dia.. bad boy.. boy meets girl.. boy falls in love.. (duh..) then bla3.. last2 kawen.. mati.. and that is my review, sekian terima kasih.. xD

LOL, come on la Azi, support local scene!! Made in Malaysia!! Yalah, aku support la ni.. kalau tak buat ape aku tulis..baik aku tulis pasal aku mengempty kan bowel kelmarin.. or whatever -___-


oh and pasal movie tu.. hmm actually its not that bad.. ok lah.. cuma tak memberi impak pada hidup aku pun.. da habis, dah.. and aku tengok pun, maybe sebab actress dia cun.. :P biasa lah manusia.. cepat sgt tertarik pada luaran.. cuba kalau pmpuan tu muka biasa2 je, x de nye mamat tu nak suka kat dia.. ok i'm not judging anyone here.. tapi itu lah reality..

anyway, it is study week.. I am at home, so it is not a study week after all.. it is sleeping and watching tv, plus fooling around week.. kthnksbai..



ok yang ini nama dia total station.. I'm done studying for today.. haha!
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2