Good Bye 2010

Haish, sedar2 dah nak masuk tahun masihi baru :p
And I am getting older
Waaa..
Tak suka, sebab makin tua makin banyak masakla
-___-

anyway, 2010 has been a great year for me..
ada ups and down..
bla3..
tapi aku macam malas la kan nak cerita yang
baby are you down down down down..

so I nak reminiscence yang gumbira2 aja
\(>.<)/ benda paling best tahun ni mesti lah my roadtrip OZNZ.. bersama kakak ku, husband dia, and 2 children and Aina.. and thank God abang ipar ku seorang jurugambar yang hebat! these are few piccas taken masa 17 day trip tu..






sumpa tanak balik mlesia, tempat tu lawa gilaaaa, org sume frenly >.<,


then, bulan 12 haritu my abang kawin..



well, itu jelah big thang yang berlaku pada tahun 2010..
ade lagi kot, tapi aku tak ingat and malas nak taip..
ngantuk bangatttt
xD
nanti lah time tak ngantuk aku tambah lagi
kthnksbai!
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2