Kamikaze Race!




Haa..
Nak story ni..
time exam haritu kan, kat news feed i
punya la bnyk notification
mahluk2 kat fb tu
main game..

i tgk macam rasa nak try..
tapi masa tu ada lg 1 paper..
so tahan2..
behave azie, behave..
:p

then hari last paper tu..
konon balik kata nak tidur
ganti balik tidur yang terkorban masa exam..
skali on fb..
and rasa nak main la game tu..
Kamikaze Race..

GOSH, game tu memang addictive!
tapi i suka,
sebab i terer..
i main dalam 30 minit je
da dpt ranking top 15
xD

i tak pakai cheat ok
playfair..
then dalam the next day kot..
i da top 5 dah :p
*muka bangga*

well, tips i nak main game ni
senang je..

- pandai2 cilok, lagi belok lagi susah nak berlanggar. jgn duk blakang buntut lori..
- make use of the opposite lane (bila da laju, bole guna lane kiri sekali)
- off kan sound efek dia yang ngeri tu, instead listen to your favourite music while playing this game.. My playlist ada lagu Bella Luna (super relaxing :), Labels or Love (upbeat), Yin Yang Twins punya Valentines day Tango, and a few others..

Scoreboard:


yang ranking #1 ngan #2 tu takyah caye, main 25 tahun tanpa henti pun tak mungkin dapat markah mcm tu.. dusta belaka xD

kthanksbai!

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2