Mad woman, bad woman! :(




"Anger is an ugly thing and it spoils the fairest face.
It comes like a rainy cloud upon a sunny place.
It works the wrong way and we can never make it right.
By sorrow or by tears nothing can make it change. "



Hello, harini sye nak buat sikit muhasabah diri..
Diriku yang memang tak sempurna
aicheh, dah la tak payah nak melayu sangat..

Okay, mcm ni..
I dunno why
I have a lot of anger inside me..
Mak angkat Adib pun penah kata..
I tried to deny it..
tapi sebenarnya..
memang betul...
dalam diam2, I am an angry woman..
i tak tahu kenapa..
yea, sebenarnya i tahu..
ada a few incidence yang made me who I am..
biarlah I sorang je yg tahu..

walaumacamana pun, the thing here is,
I WANT TO CHANGE!
gila kau pemarah, drama queen buat orang menyampah tahu?
macam masa OPKIM
kau sentap skali time sukaneka
muka nak ketat
(yela, aku kena ditch time tu, memang la upset)
tapi takyah la nak tunjuk sgt ye..
senyommm ^_____^
positive thinking is essential..

pastu2..
time debate haritu,
awal2 kau rasa macam kena join team arab kan??
muka nak ketat nak mampos..
rilek suda..
macam tak boleh tuka ngan hati yang riang..
tapi itu lah..
that is something I'm trying to control!!
sila beri tunjuk ajar
-____-"
ye, saye dah figure out cara2 nak handle kemarahan
adalah rahsia
:P

pasni saya marah lagi sila lah mengingatkan kembali..
being angry never solve anything
saye nak jadi penyabar macam ayah saye
:)

kthanksbai!



 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2