Oil, oil everywhere..

Have you ever dream of having perfect skin macam dalam magazine tu?
Naahh, semua tu dah airbrushed, photoshopped. Lets face it, there is no such thing as PERFECT SKIN! >.<





"There are no ugly girls in this world, only lazy girls"


Quote ni maksudnya semua orang pun cantik, yang tak cantik tu sebenarnya pemalas.
Macam tu eh? Ha betul lah tu. Bukan susah pun nak jaga diri. Cuma maybe amik masa sikit.
Kalau muka tu, ada 3 step je, twice a day. Cleansing, toning, moisturising.

Tapi ada lah certain human being yang lucky and blessed with 'good genes', tak perlu pakai apa2 pun dah cantik :) macam my roomate masa matrik, Hidayah. Kulit dia jenis kering and bersih. She can go to bed, leaving those 3 steps routine and wake up looking fresh. Lepas tu pergi kelas with barely any make up on. Lucky her! If it were me, buat macam itu, I would scare the sheet out of the whole kuliah, looking like a zombiel xD

Okay, so I am among the 'unlucky' ones who need extra facial care. People once suggest me, what if you stop putting all those chemical stuff on your face, maybe your skin will become better. YES, I've tried it. And it did NOT become better, trust me. -___-

This is because, I have oily skin. There is nothing unclean about oily skin. Lagi bagus, oily skin lambat berkedut. Worddddd. Cuma tu lah, lebih prone to breakouts. Well, here are some steps you can take kalau ada oily skin macam saye, and rakan2 artis saye kat bawah ni :p





1. Cleanse your face with a soft cleanser twice daily. Jangan guna pembersih yang harsh, yang mengeringkan kulit. Sebab when your skin jadi kering, it will produce more oil. Paham?

2. Pakai toner yang alcohol-free. Alcohol is baddd.

3. Mask yang paling sesuai untuk oily skin is clay mask. U know, mask yang macam lumpur tu, biasa kaler kelabu or putih. Baguss.

4. Guna skrub like, tiga kali or 2 kali seminggu. Bukan hari2 okay! or else your skin will become thinner, and super dry, macam orang yang dah 10 tahun mati..

5. Guna products and makeups yang specially formulated untuk oily skin. Cari perkataan2 macam 'oil-free, water based', 'non comedogenic', 'wont clog pores', 'non acnegenic' and lain2.

6. Always have a facial blotter in your purse. I trust Clean and Clear most, and also Gatsby has a good one too.

Okay dah tu je. kalau nak dengar I bebel pasal skin, sampai esok pun tak abis.. Nanti lah I buat VCD 18 episod pasal kulit ni :p
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2