TRON legacy



So I watched this movie like, last week.
Venue: Big Cinemas BP Mall
Ticket price: RM15.00
Duration: approximately 2 hours
Movie partner: Sharkboy

yeah, its in 3D. Quite reasonably priced. Kalau dekat GSC, 3D movie costs RM19.90, if i'm not mistaken.

Okay, about the movie, it was cool.. Nice graphic nak2 time dekat virtual TRON world tu. Tah apa2 aku bagi nama xD so I suggest if you wanna watch it, buat lah research dulu. Baca synopsis dia kat internet ke, kat IMDB ke.. taklah nanti tertanya2 and tak paham.

Cerita dia tak complicated pun, nak tahu ke? Pergi lah tengok sendiri, haha. (Pemalas punya review-er aku ni) :p


Tapi I know lah, bagi guys yang tengok cite ni, mesti suka tengok perempuan yang nama Quorra tu, sebab dia cun :p



Oh, anyway, cite ni ialah remake film TRON yang release tahun 1982 (di mana ketika itu saya bukan malas nak tgk wayang, tapi mahluk yang benama wayang pun tak wujud lagi) terrrrrringin pulak nak tgk cite versi lama tu, so sape yang bace ni tolong la donlod kan sy okay ;)



Overall, cite ni menarik, efek and graphic best (budak awam menerangkan secara general sebab tak tau istilah specific die xD) kalau time mengantuk jangan lah tengok, sebab pening kepala nanti. Fifi yang kata :p kthanksbai.



^Haa, yang ni tak release lagi..
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2