Alamakai..

Time cuti haritu kan, aku spent like 2 to 3 days looking for shoes..
Nak running shoes..
Tapi nak jugak kasut jalan2, pergi class..

So I went to this kedai dekat Midvalley
WHY PAY MORE
kedai ni jual barang2 sports
Nike, Adidas, Reebok, etc.
yang off season sikittt (takde la yg sampai 18 taun lepas pnye)
with SUPER reasonable price
lepas lurking and lurking..

*untuk pengetahuan,
aku ni kalau shopping 5 jam beli sehelai t shirt je..

tengok brand = 1 jam
pilih kaler = 1 jam
pilih design = 1 jam
fikir nak match ngan tudung ape = 1 jam
tenung price tag = 1 jam

so kalau bab kasut tu, berganda2 lah jam kredit aku
mwahahaha..
ok so stelah tgk2 2 hari stengah, ada lah a few yang i minat..
semua price range RM150-170
yg ni sempat amik gambar




^kasut silver reebok yang hensem ^-^

p/s: bukan justin bieber sebab JB pkai kasut supra :p



^kasut justin beaver

lepas tu kan!!
tak beli pun -___-
sebab tak tau lah, tak cukup masa kot
(palotak kau 2 hari stengah tak cukup) xD
takpe lah kan kedai tu tak ke mana nye
esok lusa turun kl pg lagi

lepas tu kan!!
smalam membe aku Edaya call
dia pergi Mid nak beli kasut kat kedai yang sama..
skali dia kata semua kasut yg ktorang usha haritu
DAH TAKDA!!
yang ada kasut2 lain
yang rege RM200++
Adoii..

Kasut anganku musnah
-___-
tulah, len kali da ade depan mate kebas je lah..
lagi nak fikir..
nnt da takde, baru nak nyesal..
kthnksbai.
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2