I'm gifted :p


Selamat sejahtera :p

Dalam entri ni aku nak menceritakan pasal superpower yang aku ada semenjak aku form3 lagi.
Haa, korang mana tau sebab korang takde..

Kalau stakat telepati, space time continuum macam Hiro Nakamura tu tak heran la..
Aku punya lagi hebat kot.

Eh tapi segan la nak bagitahu :3
nanti ada org manipulate aku untuk kepentingan individu..
nanti saintis culik aku and amik DNA aku buat clone :O

ok cukup lah drama tuu xD
realiti nya, aku ni tak gifted langsung.
Cuma my body responds to electronic devices (that is PC and Laptops)
in a really, really weird way..
macam ni

everytime I on laptop or PC
MESTI I got this feeling
then kena pergi toilet and..
do my number 2!!
xD

is that pelik or what?
sampai my mum pun dah paham sgt lah
pas on lappy msti i ilang jap, pg toilet
dia kata untung la aku, takya risau pasal constipation.
Bila2 rasa nak ehem2 je, bukak je laptop.
Settle masalah perut xD

okay my second sis pun experience the same thing!
so takde la aku malu sorang.
mwahahaha
and adip pun kata dia... wait, nevermind xD
so, ada tak orang lain yang gifted macam aku jugak??
kate lah ada, boleh aku tubuhkan persatuan..
and gunakan power tu untuk mencapai keamanan dunia
nnt aku figure out lah macamana xD

kthnkstata

*cakap pasal toilet, teringat toilet kat Puzzling World, New Zealand. Cantik sangat (T.T)




^kat luar ada mural ngan toilet zaman dulu.
hiasan je, tak bole membuang di sini ye..



^Setiap bowl ade theme dia.. creative >.<



^Org sibuk berak ko sebok amik gambo -__-
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2