Pengertian TV tuner

Pengertian TV tunner adalah komponen komputer  yang memungkinkan sinyal televisi  dapat diterima oleh sebuah komputer . Kebanyakan TV tuner juga berfungsi sebagai  video capture , yang memungkinkan mereka untuk merekam program televisi ke sebuah hard disk . selain bias dipasang di sebuah PC, ada juga TV tuner khusus yang juga bias dipasang di laptop. Harga TV tunner sekarang juga terbilang murah dibanding anda harus membeli sebuah televise. Selain praktis tv tunner juga dilengkapi remote control juga. Anda bias memilih mau yang eksternal maupun internal.
Berikut beberapa gambar TV Tunner yang tersedia dipasaran

I haz a meltz seein these (T.T)

yela, sume hollywood, hiburan semata2..
tapi nak post jugak..

well, setelah tunggu tunggu tunggu..
bile la selena ngan justin nak pg event same2..
then walah!




Selena Gomez and Justin Bieber at the 2011 Vanity Fair Oscar Party at Sunset Towers, Los Angeles, CA on February 28, 2011.


awwwwww..
he's paying more attention to her than to the camera..
(T.T)
so unreal lah
ok back to the real world
study GEO


*sangat sad about something, just trying to get it outta my mind..

Fairuz Zainal

Kepada sesiapa yang meragui kejantinaan si Fairuz ni..
usah ragu2 lagi..
inilah gambar dia..





yang mana?
hehe teka la sendiri..

Peyuz ampun kan akuuuu.. ko la kawan aku dunia akhirat.. :p

alberta ferretti campaign 2011

pictures from this year's womens campaign. i love this so much. thought i'd share. too gorgeous to keep to myself.














Chris Brown Blond Hair Photo: Chris Brown Unveils New Blonde Hair On Twitter

Chris Brown goes blonde! The 21-year-old musician premiered his new look on Twitter early Sunday morning.

Chris Brown Blond Hair Photo picture"Look at me now”, the "Yeah 3X" singer wrote, along with a picture of himself with a new blonde hairdo.

Just hours after the Chris Brown blonde hair picture hit the internet, the singer was shocked that his new look made news in a short time, "It's crazy how me changing my hair makes CNN!! isn't there more important news!! Just proved my point!!!" he tweeted. 

Brown’s fourth album “F.A.M.E.” will be released on March 22. It seems the singer has already gained F.A.M.E. before the release of his album of the same name.

tokio hotel fanfiction

been reading quite regularly on there and it's so good. i read the baby stories like i do on cinema bizarre fiction. so cute.

Cute guys from games I've been played so far

Hehehe... sebagai gamer (gak juga sih), gue banyak nemuin pria-pria tampan di game yang pernah gue mainin sejauh ini. Kalo menurut gue sih karakter-karakter di bawah ini terlihat cute :D



Muncul di: Genji, dawn of the Samurai & Genji, days of the blade
Platform: PS2 & PS3

-Minamoto no Yoshitsune-

Si Minamoto no Yoshitsune ini sebenernya tokoh sejarah dari zaman Heian, dia itu jendral samurai yang dikenal akan kejeniusannya bikin taktik perang. Nah di game PS2 Genji ini nyeritain Yoshitsune vs Taira no Kiyomori dari klan Heishi. Gue kasih rating full buat game satu ini, soale grafik, skenario dan musik yang disajikan amat sangat menarik :)
Nah ini dia karakternya, ini pas dia di Genji; Dawn of the Samurai. si Yoshitsune ini ceritanya masih berumur 16 tahun :) cute banget :*

and look at the next picture, mereka bikin 19 tahun Yoshitsune jadi cool, WOW you make me melted SCEA. Bibirnya kissable banget :*




Muncul di: Resident Evil 4 (dan Resident Evil lainnya, lupa)
Platform: PS2
-Leon Scott Kennedy-


Pokoknya karakter ini keren deh sekeren gamenya, produksi Capcom. :D


Muncul di: Tekken 4, Tekken 5 & Tekken 6
Platform: PS2, PS3, Xbox

-Steve Fox-





Muncul di: Tekken 6
Platform: PS3, Xbox

-Leo Kliesen-


Gue selalu jatuh cinta deh sama yang pirang-pirang dan bermata biru.




Muncul di: Samurai Warrior 2, 3 & Warriors Orochi 1, 2
Platform: PS2 & PS3
-Naoe Kanetsugu-


Yang ini juga tokoh sejarah, Naoe Kanetsugu itu seorang jendral plus pengikut setia klan Uesugi. Itu lho samurai yang pake helm ada tulisan kanji "cinta".
Kenapa kau buat karakter ini begitu tampan KOEI??? He got a sexy lips

Muncul di: Samurai Warrior 2, 3 & Warrior Orochi 1,2
Paltform: PS2 & PS3

-Ishida Mitsunari-



Ini juga tokoh sejarah dari zaman sengoku, temennya Naoe Kanetsugu. Mukanya agak-agak girlish, sikapnya dingin trus ga banyak omong.


Muncul di: Shinobido Imashime
Platform: PS2
-Goh the Crow-

Ninja yang menurut gue mukanya imut-imut gitu deh :D





Sebenernya masih banyak lagi karakter-karakter tampan diluar sana, tapi segini dulu aja yang di posting :D
Ada yang mau nambahin??

Troublesome (-_-')

Oh what a sad day :(

Cuma itu yang bisa gue bilang meratapi nasib gue hari-hari... Urrrrk It's totally a troublesome
oke mulai dari awal,
semenjak gue 'engaged' sama seseorang diluar sana, blog gue jadi ga keurus .. Ya ampuuun maafkan aku blogku sayang gara-gara ibumu ini yang pemalas kamu jadi kotor and the kumel and dekil. Ckckckck ... Ngenes banget yak
BF egois banget, NYEBELIN !! GUE BENCI LOE
Gue tuh punya cowo tapi kayak gak punya cowok, sumfah -____-

Dan parahnya lagi Suamiku juga ikut-ikutan ga keurus, kemaren dia tanding lawan Itali aja keJEBOLan. Terus lawan Valencia apalagi, tapi untungnya skornya imbang :)
Walaupun sekarang lagi liburan, karena kakak-kakak kelas yg lg TO, tetep aja gue masih kerepotan ini itu *WTF*
pertama, gara-gara turnamen volley kemaren yang cukup menguras kocek
kedua, tugas-tugas yang seabrek seabrek belom dikerjain sama sekali *o* OH NO
ketiga, si BF is tryin to kill me. Gue disuruh bantu dia ngerjain tugasnya (HOW COULD I'VE BEEN SO FOOL BY DOIN YOUR HOMEWORK...FUCK YOU)
keempat, lagi cari-cari pelm Tenchijin, maklum lg ngidam anaknya Manuel Neuer :D
kelima, sang mama nyuruh aku bantuin dia ngoreksi sejumlah besar kertas ulangan Try Out kemarin :D oh wow... I'm gonna make you pay this mom




Just wanna say
HOW TROUBLESOME I AM

Artis muda pendatang baru Baby Niken bergabung di RCM


Artis muda pendatang baru Baby Niken disebut-sebut memiliki kemiripan wajah dengan artis Mulan Jameela. Ia pun kini bernaung di bawah asuhan Ahmad Dhani di Republik Cinta Management.




not true

Blake Lively

It took a grand total of 10 days for Blake Full of life to shatter our dreams and ensure that she is actually not starring as a younger Carrie Bradshaw in Michael Patrick King's adaptation of "The Carrie Diaries."

"No, that's not true. I'm a huge fan of the present and an enormous fan of Sarah Jessica Parker but sadly-effectively, luckily-I'm beginning this movie ['Hick']," Blake instructed ITN at the Elle Style Awards.

The up-and-coming 23old fashionista certainly seems to be following in SJP's style footsteps even if she won't be filling her sneakers in entrance of the camera. However, as Blake mentioned, she has another exciting initiatives to sit up for instead.


In addition to representing the Oscar-nominated "The City" at subsequent Sunday's Academy Awards, Blake can even start doing press rounds for this summer's "Green Lantern." But, it's her upcoming position as Chloe's mother in "Hick" that has us scratching our heads!

"It is utterly different [from 'Gossip Woman']. I play a mom of a 13-, a southern lady who's additionally a meth addict. So it is pretty different," she said.

Final we heard it had been Kirsten Dunst who was in talks to play Chloe's younger mother, but it seems like Blake has since nabbed the role. The movie is written and might be directed by indie filmmaker Derick Martini, and can follow Chloe as a pistol-packing thirteen-Nebraska woman who runs away to Las Vegas and finally ends up helping a cocaine-snorting grifter with a robbery. It positively seems like a change of pace for each the younger stars.
?

 




Blake Lively Blake Lively picture Blake Lively Beautiful Blake Lively Blake Lively penn badgley Blake Lively Blake Lively nose Blake Lively picture Blake Lively penn bdgley kiss Blake Lively composite Blake Lively Blake Lively Blake Lively   Blake Lively Blake Lively Blake Lively Blake Lively Blake LivelyBlake Lively cancerBlake Lively

Jennifer Lopez Breaks Down After Eliminating Chris Medina From “American Idol” (Video)

Jennifer Lopez breaks down on American Idol after having to eliminate Chris Medina from season 10 on Wednesday’s show.

Jennifer Lopez Breaks Down As Chris Medina Is Eliminated On American IdolChris Medina, who touched the Americans in the show’s early audition round as he sang The Script's "Breakeven" and introduced the judges and audience to his handicapped financee, Juliana Ramos, who was left with a brain injury from a devastating car accident in October 2009.

The 41-year-old “Idol” judge became emotional after she has to tell Medina that he has failed to make the Top 24. "It's hard for me to tell him no," Lopez sobbed,  "I don't want to do this anymore!"

Check out the video below:

Jennifer Lopez “On The Floor” Music Video Debut on American Idol

Jennifer Lopez will premiere her new music video for song “ On The Floor”, the first single from J.Lo's upcoming album, Love?, during American Idol Thursday, March 3rd.

Jennifer Lopez pictured at the unveiling of the 'Be Extraordinary' billboard for the Boys & Girls Clubs Youth Advocacy Campaign at Times Square in New York City, New York on June 10, 2010.

The "Idol" judge revealed a few details about the video to MTV News:”I play one character where she kind of runs this party, acts like she's kind of over it, but at the same time loves it and loves this kind of underground kind of party dance culture. So I got to be wild and crazy, and at the same time I got to be sexy and sweet too”.

J.Lo collaborated with director Taj Stansberry on the video. Speaking of why she fell for the song, the star explained, "I really feel like, emotionally, I connected to it, but also because of how much I love to dance and how much that's always been such a big part of who I am since I started.”

What do you think of J.Lo's new song?

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2