Holiday project - print screen tees!

Hello kanak2, harini sy buat benda..
no no bukan makan, tido, berak macam hari2 biasa..
tapi harini aku buat t-shirt!
(sehelai je pon, takya nak kecoh sgt la)

so macam ni lah step2 nye..
blaja jgn tak blaja..

bahan2 yang diperlukan:




  • plain white tee
  • kain organza
  • ram
  • fabric dye
  • pva glue
  • brush
  • tangan
  • kaki
  • mate
  • bakat melukis yang hebat mcm aku -___-


mula2.. lukis la mende ko nak lukis atas baju tu.. pastu trace balik atas kain organza.. pastu letak pva glue.. pastu tunggu kering.. jadi la kain tu sebagai 'screen' anda.. pastu ape lagi, paint la.. tu pun tak paham2 lagi ke.. (takde bakat langsung nak jadi cikgu seni, pemarah bukan main..)

dah, hasilnye....

-

-

-



haaa cantik tak? t-shirt tu, bukan sweater tu.. sje je letak sweater nak tgk klu model pkai nnt lawo tak.. cehh model.. aku ade model ke? (tumbleweed.gif)

ok da.. pasni nak fikir nak lukis ape pulak.. nak lukis ape hah? bg la idea.. nnt aku buatkan ko.. pastu ko bayo aku 8juta.. ok bye.

ps: Atas permintaan ramai, print screen shirt in details ---> HERE
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2