Simple Dimple :)

Today's topic is about dimple..
or dalam bahase melayu nye 'lesung pipi'

menurut wikipedia

Lesung pipi
adalah lekukan pada kulit yang terbentuk pada pipi beberapa orang, terutama ketika mereka tersenyum (bisa jadi tidak terlihat jika orang tersebut adalah laki-laki yang memiliki rambut pada wajahnya). Kemungkinan lesung pipi adalah warisan genetik, tetapi tidak ada bukti dalam literatur untuk klaim ini.


ha tengok tu tibe2 aku jadi warga indonesia ya pak..
so biasenye orang ade 1pair of dimple (ceh)


comel kan si Cheryl Cole ni..
model sambilan blog aku la katekan..


tapi ade gak special case, ade 1 je..

biasela solo lesung die tu, tak suke kapel2 ni..



Brandon Urie Panic dekat disko ni pun comel juga..
malangnya dimple die ade satu je..
unik la tu kan..


okay sebenarnye saje terfikir pasal lesung pipi sebab terbaca pasal news ni..

pembedahan untuk ade dimple.. -___-
haish manusia, semua benda kau nak..
bersyukurlah dengan ape yang ade..

klu nak dimple plan la gene tu betul2..
nak anak comel pilih la mak die yang comel..
lebih kuang mcm tu la..

kthanksbai..
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2