Gerard Pique Cesc Fabregas

Gerard Pique Cesc Fabregas
Gerard Pique Cesc Fabregas

Mari menjawab paper Construction Engineering!

Explain the function of each plant and machinery below:


i. Scrapers - scrape


ii. Graders - grade


iii. Excavator - excavate


iv. Bulldozer - bulldoze




ish, pandai nyoo anak sapo lah ni..


haters gonna hate, burnt toast, coast to coast
kthnksbai.

Singlet

Perkara yang tak best bile kau single:

Pantang la org len tgk kau bekawan ngan laki, mule la buat spekulasi.

Kalau laki tu single,

"haa, tu klu ko tak tau, dorang slalu pg wellward same2.. kapel la tu.."



Kalau laki tu ade awek da,

"haa tu tak lain tak bukan, nak berscandal lah tu.. pompuan tu da haus sgt kasih sayang, habis laki org dingurat nye.. mcm la takde laki lain die nak kawan.. aku yang kacak gila mcm justin bibir ni tak nak pulak dia kawan.."



Kalau laki tu ex- org,

"haa pompuan tu tak lain tak bukan nak masuk line la tu.. dari 25 taun yang lalu aku dah tau dah.."


tak bulih ke a guy and a girl be just friends? even better, good friends?
waduyuthink?
well i think..

kejap panggil kak demi tolong jawabkan..


demi

"who says I can't be single and have to go out and mingle.. bebeh thats just me ;)"

kthnksbai.

Mari menjawab paper Construction Engineering!

Explain the function of each plant and machinery below:


i. Scrapers - scrape


ii. Graders - grade


iii. Excavator - excavate


iv. Bulldozer - bulldoze




ish, pandai nyoo anak sapo lah ni..


haters gonna hate, burnt toast, coast to coast
kthnksbai.

Singlet

Perkara yang tak best bile kau single:

Pantang la org len tgk kau bekawan ngan laki, mule la buat spekulasi.

Kalau laki tu single,

"haa, tu klu ko tak tau, dorang slalu pg wellward same2.. kapel la tu.."



Kalau laki tu ade awek da,

"haa tu tak lain tak bukan, nak berscandal lah tu.. pompuan tu da haus sgt kasih sayang, habis laki org dingurat nye.. mcm la takde laki lain die nak kawan.. aku yang kacak gila mcm justin bibir ni tak nak pulak dia kawan.."



Kalau laki tu ex- org,

"haa pompuan tu tak lain tak bukan nak masuk line la tu.. dari 25 taun yang lalu aku dah tau dah.."


tak bulih ke a guy and a girl be just friends? even better, good friends?
waduyuthink?
well i think..

kejap panggil kak demi tolong jawabkan..


demi

"who says I can't be single and have to go out and mingle.. bebeh thats just me ;)"

kthnksbai.

Messi Wallpaper In Squad

Messi Wallpaper In Squad
Messi Wallpaper In Squad

Lunch with Leesa and Barbara

my own home sorted!

i want my own home right about now.
i'd love to be able to have a big house looking over the city in berlin. that would be lovely.
i'll have that one day, i hope.




































































































































i want an apartment of my own

my apartment in berlin will be special cos it will be a double apartment.
i want some place to call my own.
i've been discussing an apartment of my own lately. new york if not berlin, although i'd pick berlin. for sure.
i have so many images of what i want the apartment to look like, each tiny detail would make it so perfect.

i feel like i have so many dreams that i want to make happen. everyone i know have done what they want to do.
and as for me, i want to make an impact on my dreams.
i want someone to say something nice about me. i highly doubt it. yeah right. but my apartment idea sounds great.
who wants?
who wants to join me?






















































































































































band of the day - 2NE1

amy and i are big k-pop fans so i'm going to share these girls with you.
2NE1 are brilliant.
park bom especially. she's so cool. i love her red hair.
2NE1 are so not going to disappear any time soon. give them a listen and find out for yourselves guys. been a while since i posted a blog on bands so i'm doing that now.
either way, 2NE1 rock.
L-R - park bom, minzy, sandara park and CL.














Finder's Pique Fabric.

Finder's pique fabric.
Finder's pique fabric.

Tips Agar Wajah Mulus Berseri Alami

Wajah mulus, putih, dan bersih merupakan idaman bagi setiap wanita. Berbagai macam cara pun dilakukan untuk mendapatkan kulit wajah semulus dan selembut sutra. Dari mulai perawatan tradisional biasa hingga perawatan dokter yang tentunya tidak sedikit biayanya. Kunci utama dari kulit yang mulus, berseri dan bebas jerawat sebenarnya hanyalah rajin membersihkan dan menyayangi kulit wajah anda.
Artikel ini akan memberikan sedikit tips dan info untuk membuat wajah mulus dan berseri merona.
1. Agar wajah anda mulus dan bebas jerawat jangan lupa untuk membersihkan wajah sebelum tidur. Semalam atau selelah apapun anda usahakan untuk selalu mencuci wajah anda agar tidak kotoran dan kuman penyebab jerawat yang menempel.
2. Untuk membuat wajah cerah dan mulus rajin-rajinlah menggunakan masker bengkoang atau masker ketimun dan campuran putih telur seminggu sekali.
3. lakukan peeling atau scrub wajah minimal 2 minggu – 1 bulan sekali untuk menggangkat sel kulit mati dan menghaluskan kulit.
4. Cobalah merendam beberapa lembar daun sirih di air panas dalam baskom, lalu dekatkan dan uapi wajah anda, setelahnya wajah anda akan terasa segar dan bebas kuman.
5. Agar kulit tidak bersisik cobalah untuk selalu menggunakan pelembab sesuai jenis kulit anda.
6. Banyak minum air putih dan rajin-rajinlah mengkonsumsi vitamin E untuk kesehatan kulit dari dalam.
Selamat mencoba.

Leonel Messi Wallpaper

Leonel Messi Wallpaper
Leonel Messi Wallpaper

Anti Virus ARTAV Internet scurity 2011 versi 2.5

Download AntiVirus ARTAV Internet Security 2011 Versi 2.5

Download AntiVirus ARTAV Internet Security 2011 Versi 2.5. Satu lagi antivirus buatan anak negri. Kalau yang satu ini pasti anda sudah tahu ARTAV Internet Security 2011 Versi 2.5. Arifal Dwi Sentosa adalah sang pencipta dari Antivirus ini, dia sekarang ini baru kelas 2 di SMPN 48 Bandung. Namun meski terbilang baru perjuangan seorang Arrival Dwi Santosa dan kakanya dalam membangun dan terus mengembangkan antivirus Artav tidaklah mudah.
Banyak sekali suka duka yang harus dilalui. Mulai dari hunting berbagai jenis virus dan variant-nya dari satu warnet ke warnet lain hingga kritikan pedas dari para user.

Nah, untuk versi update terakhir versi 2.5 ini banyak sekali perbaikan dari versi sebelumnya mulai dari tampilan hingga penambahan database virus-virus baru. Berikut ini beberapa perubahan yang terjadi :

# Perbaikan fitur
- Perbaikan Detect Virus Trojan Generik NOD32
- Perbaikan uninstal yang tidak bersih
- Perbaikan ART-ankey, Alghoritma, yaitu kode untuk mengelabui keylogger


#Penambahan fitur
- Penambahan 53 Variant Virus
- Penambahan form laporan pemeriksaan
- Perubahan tampilah utama

Download AntiVirus ARTAV Internet Security 2011 Versi 2.5
Tertarik untuk mencoba. Silahkan download dan jajal performanya. Gratis download Artav Antivirus Internet Security Vers.2.5 tanpa biaya sepeser pun. Klik pada link di bawah ini:

Download AntiVirus ARTAV Internet Security 2011 Versi 2.5

apartment in berlin would be awesome!

i'm still discussing having my own apartment overlooking berlin.
that, i'm thinking would be perfect right about now. yum.
berlin looks so beautiful and a girl can only dream. it will happen one day, that i am sure of. i want to escape it all.
my apartment will have a swimming pool for pool parties.
yay. i'm not at all happy here. and of course joyce can visit anytime she wants to.
my lovely dutch friend and i together in my apartment overlooking the beautiful city of berlin germany.
absolute yum!
















































































































































































I Used White "piqu�" Fabric

I used white
I used white "piqu�" fabric

retro revelation

hi guys i'm back to posting pictures again. i really miss posting pictures. to kick off my return, here are some retro pics. i'm into anything at the moment. i'm now using all my pictures i've got. just one highlight today is the wedding.
so lovely to see.
kate looked amazing in her dress.
you and i might not be together anymore so whatever. i can learn to live with it. you learn i suppose. yeah well. i must now learn from everything and move on.

i wish i could let you know, i wish i had the confidence to tell you how i feel. i wish i could tell you every word and thought that goes through my mind every single day. when i hear your name i can't help but smile, when i see you my heart beats faster and faster. i get butterflies in my stomach whenever you come around and i can't help but fall for you more and more each day.

i told you that i loved you once, and i meant every single word i said.
i don't lie about stuff like that, i've never felt this way about anyone else.
it takes a lot for me to tell someone i love you and i said it to you.
i do love you, a lot.

is it really that hard to tell me if you like me or not?
stop playing with my heart and giving me mixed signals. i want to know the truth, i don't want to have high expectations.
i don't want to be hurt, and i don't want to fall for you. don't fuck with my feelings just because you're unsure of yours.

just a hopeless romantic.
i don't know if anyone else knows what i'm talking about when i say i don't know how i'm feeling. i don't know what mood i'm in exactly. i can't tell if i'm tired, sad, angry, nothing. my stomach feels weird and i don't feel like talking to anyone. i just want to be alone.












































































































 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2