Singlet

Perkara yang tak best bile kau single:

Pantang la org len tgk kau bekawan ngan laki, mule la buat spekulasi.

Kalau laki tu single,

"haa, tu klu ko tak tau, dorang slalu pg wellward same2.. kapel la tu.."



Kalau laki tu ade awek da,

"haa tu tak lain tak bukan, nak berscandal lah tu.. pompuan tu da haus sgt kasih sayang, habis laki org dingurat nye.. mcm la takde laki lain die nak kawan.. aku yang kacak gila mcm justin bibir ni tak nak pulak dia kawan.."



Kalau laki tu ex- org,

"haa pompuan tu tak lain tak bukan nak masuk line la tu.. dari 25 taun yang lalu aku dah tau dah.."


tak bulih ke a guy and a girl be just friends? even better, good friends?
waduyuthink?
well i think..

kejap panggil kak demi tolong jawabkan..


demi

"who says I can't be single and have to go out and mingle.. bebeh thats just me ;)"

kthnksbai.
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2